Rund & Kip

Volledig hondenvoer voor volwassen honden.

Onze Rund & Kip geperste brok heeft een lagere prijs maar een uitstekende kwaliteit, en is hierdoor uitermate interessant voor fokkers en grootverbruikers. Vraag naar ons grootverbruikers tarief speciaal voor fokkers.

Heeft EEN UITSTEKENDE SMAKELIJKHEID door het gebruiken van een unieke mengeling van oliën en vetten.
En heeft EEN TAND VERZORGEND EFFECT. De vorm van de brokken verhindert de opbouw van tandplak en tandsteen daar de brokken tijdens het kauwen de tanden reinigen.
Onze brok is rijk aan: hoogwaardige kwalitatieve ingrediënten. Door het gebruiken van hoogwaardige kwalitatieve ingrediënten, verloopt de VERTERING GEMAKKELIJK en wordt tijdens het verteringsproces weinig ballast gecreëerd, wat resulteert in een LAGE MESTHOEVEELHEID.
Door het toevoegen van ZALMMEEL en ZALMOLIE wordt een ideale verhouding omega 3 - omega 6 - vetzuren bekomen wat zorgt voor een GEZONDE HUID en een GLANZENDE VACHT.

Bevat tevens INULINE (FOS): een natuurlijk prebioticum. Inuline heeft een POSITIEVE INVLOED OP DE DARMFLORA.
Door het toevoegen van YUCCA - EXTRACTEN VERMINDERT DE ONAANGENAME FAECES GEUR.
De SPORENELEMENTEN IN CHELAATVORM zorgen voor een OPTIMALE OPNAME DOOR HET LICHAAM VAN DE MINERALEN en voor een VERSTERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM.
Deze brok is rijk aan NATUURLIJKE ANTI-OXIDANTEN. Door het vangen van de vrije radicalen door de anti-oxidanten, wordt LICHAAMSVEROUDERING TEGENGEGAAN. De natuurlijke anti-oxidanten zijn afkomstig van vitamine E en maisvezel.

Samenstelling

Ontsloten mais Vet van gevogelte Inuline FOS fructo-oligo-sacchariden Rund Lijnzaad Bietenvezels Omega 3 en 6 vetzuren Kip Zalmolie Glucose en gist Mineralen en spoorelementen Analytische bestanddelen (%) Ruw eiwit 25.0% Ruw vet 14.0% Ruwe celstof 2.0% Ruwe as 7.5% Calcium 1.4% Fosfor 1.0% Vocht 9.0%

Voedingswaarde

Vitamine A 25000 IE Vitamine D3 2000 IE Vitamine E 125 mg E1 (IJzersulfaat monohydraat) 50.0 mg E2 (Calcium jodaat) 1.5 mg E4 (Koper) 5.0 mg E5 (Mangaan) 30.0 mg E6 (Zinksulfaatmonohydraat) 65.0 mg
49.99 €