Umbra Della Valle Degli Orsi Ali


Roepnaam: Mhysa

Geboorte datum: 16-10-2015

Land van herkomst: Roemenië

Fokker: Denis Ali

HD uitslag:
ED uitslag:


Ouders:

Larro Della Valle Degli Orsi Ali

(Ch. Hanno Valle Degli Orsi Ali x Yuma Della Valle Degli Orsi Ali)

x

Yna Della Valle Degli Orsi Ali

(Ch. Gino Valle Degli Orsi Ali x Lola Valle Degli Orsi Ali)


Mhysa (je spreekt haar naam uit als Miesah afkomstig uit de serie The Game Of Thrones) is mijn tweede hond die ik geïmporteerd heb.

Denis Ali is mijn grote voorbeeld en ik ben zeer dankbaar dat ik de kans heb gekregen om met hem samen te werken en op deze manier veel van hem kan leren over de Cane Corso Italiano.

Ik heb samen met hem gekeken welke combinatie het beste zou passen voor het starten van mijn eigen fok lijn.

Toen de juiste combinatie gemaakt was had ik 1e keuze na de fokker voor een teefje. Het was voor mij direct duidelijk bij de eerste foto's (de pups waren toen 4 weken) welk hondje mijn keuze zou hebben. Mhysa heb ik gekozen en geselecteerd op het hoofd en de expressie, wat helaas bij dit ras nog wel eens vergeten wordt door deze of gene. Uiteraard moest ik afwachten tot de fokker zijn keuze gemaakt had. Uiteindelijk koos hij een ander teefje en was het duidelijk dat mijn keuze naar Nederland zou komen! Dat zijn de leuke reisjes richting Schiphol!

Inmiddels is Mhysa uitgegroeid tot een lieve, sociale, mooie, stabiele en vooral ras typische teef met een prachtig hoofd en een correcte expressie met een echt Cane Corso karakter. Maar is onwijs lief voor de mensen en dieren om haar heen.

Mhysa betekenis = moeder (stamhouder van mijn kennel)


Mhysa heeft op 14 December 2017 haar eerste nestje pups gekregen In totaal zijn er 11 pups geboren. Waarvan wij drie pups hebben aangehouden, Angerfist, Arcturius & Akya om onze kennel in de toekomst te versterken, wanneer ze zullen uitgroeien zoals ik hoop!


Op 12 Maart 2019 heeft Mhysa het leven geschonken aan 9 puppy's. 7 reutjes en 2 teefjes.