Op weg naar vast voedsel... we starten met puppy melk!

24-02-2022

De pups zijn inmiddels drie weken oud. En zullen binnenkort bekend gemaakt worden met vast voedsel in de vorm van Puppy mix KVV. (kant en klaar vers vlees) Dit is zeer fijn gemalen diepvriesvlees speciaal voor pups en jonge honden tot +/-12 maanden.

Natuurlijke voeding wil zeggen dat het rauw vlees en bot wordt aangevuld met groenten. Honden zijn carnivoren en daarom is vers vlees het beste wat je hen kan geven.

Dit is zichtbaar op zowel fysiek vlak (vermindering spijsverteringsproblemen, diarree, haaruitval, stinkende adem, overtollig lichaamsgewicht, enz.) als gedragsmatig (mentaal stabieler).

Door de perfecte samenstelling van de vries verse voeding, boordevol vlees en zonder toevoeging van granen, kunnen de honden uitgebalanceerd eten en alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgen.

Wij voeren al onze honden het Belgische merk Degomeat, wij zijn het officiële verdeelpunt in Nederland van dit merk. Afhankelijk van het aantal pups worden ze vanaf een leeftijd van 3.5 a 4 weken afgespeend op vers vlees.

We beginnen altijd vooraf aan deze periode met het geven van speciale puppy melk van farmfood, zodat de pups kunnen leren vanuit een schaal/bord te drinken/eten. En om de moeder hond eventueel wat te ontlasten.


Meer over gezonde voeding voor hond & kat kun je terug vinden in onze webshop: https://www.specimal.nl