Drinken & Groeien

30-12-2020

De pups van Akya & Cico zijn inmiddels twee weken oud, drinken en groeien is het enige wat de pups op deze leeftijd zo'n beetje doen. Akya doet het erg goed voor een eerste nestje, alle pups groeien goed.

Zo nu en dan krijg ik de vraag van puppy kopers, vrienden, familie of andere geïnteresseerden "heb je nog nieuwe foto's van de pups?"

Mocht ik nieuwe foto's en updates hebben komen die allemaal op mijn website en blog te staan. Die heb ik niet voor niets bedacht.  Ik heb helaas geen tijd om dit ook nog eens naar iedereen via whatsapp of wat dan ook te doen. 

Zeker de eerste 3 a 4 weken is er nog weinig te zien aan de pups en naarmate ze ouder worden zal ook de frequentie aan foto's meer worden. Ook wanneer de pups gekoppeld zijn aan hun nieuwe baasje zullen er meer foto's van een specifieke pup naar de nieuwe baasjes gestuurd worden.

Soms vraag ik me echt af of mensen zich beseffen wat een nestje pups hebben precies betekend!? Volgens mij denken sommige mensen dat wij als fokker de hele dag in de werpkist zitten om de pups te bekijken, te knuffelen, filmpjes en foto's te maken op verzoek en we verder weinig te doen hebben.

Het tegendeel is helaas waar, de meeste tijd gaat zitten in het verzorgen van moeder en pups en schoonmaken van de werpkist. Daarnaast gaan ook alle normale werkzaamheden gewoon door waaronder het verzorgen en aandacht geven aan alle andere honden.  En dan heb ik het alleen nog maar over de honden... 


Twee weken oud