Hondenvoeding

voordelig en online kopen

https://www.specimal.nl

Alle puppy kopers die een hond bij Valle Del Futuro aanschaffen kunnen extra voordelig genieten van onze hondenvoeding.

Versvlees (kvv)

Kant en klaar vers vlees.

Voor ons aanbod van KVV (Kant-en-klaar Vers Vlees) hebben wij een unieke samenwerking met Degomeat (www.degomeat.nl)

In onze webshop; www.specimal.nl vind u ons assortiment diepgevroren vers vlees producten van zeer hoge kwaliteit en tegen een betaalbare prijs.

Alle producten zijn vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, met andere woorden PUUR NATUUR. De verse natuurvoeding is voorzien van alle nodige natuurlijke vitaminen, eiwitten,mineralen, zalm-olie, spiervlees, bot, orgaan en verse gepureerde groenten.

Vers vlees bezorgen wij met eigen diepvries transport bij u aan huis!

Een bestelling dient op Zondag voor 22.00 uur binnen te zijn om in de week erna gegarandeerd te kunnen leveren.

Voor meer informatie of voedings advies kunt u altijd contact met ons opnemen!

www.specimal.nl

(geperste) Hondenbrokken

Hondenvoeding zonder granen en geperst hondenvoer.


Bij ons vind u het juiste hondenvoer per levensfase voor uw Cane Corso.

Ook uw hondenbrokken kunt u gemakkelijk online bestellen bij ons.

En zijn net als het versvlees (kvv) verkrijgbaar in onze webshop

www.specimal.nl

Wanneer uw Cane Corso nog een puppy is, heeft hij van alles iets meer nodig. Hogere gehalten aan vet, eiwit, fosfor, calcium, natrium en chloor ondersteunen zijn groeispurts en helpen bij zijn snelle ontwikkeling. Daarom adviseren wij voor pups de geperste puppy brokken of de graanvrije geperste voeding voor de pup. Zodra hij bijna op volwassen grootte is, kunt u hem overzetten op een voeding voor volwassen honden. Dit gebeurt meestal rond het eerste jaar.

High Energy geperste brokken zijn geschikt voor bewakingshonden, politiehonden, ren- en sledehonden, drachtige-zogende teven en dek reuen.

Zalm & Zoete aardappel brok is een Graanvrij hondenvoer en is speciaal ontwikkeld voor de voedsel gevoelige en voedsel allergische hond. Er is ook een Graanvrije brok met Kip & Zoete Aardappel.

Rund & Kip geperste brok heeft een lagere prijs maar een uitstekende kwaliteit, en is hierdoor uitermate interessant voor fokkers en grootverbruikers. Informeer naar de speciale prijzen voor grootverbruikers!

Lam & Rijst deze heerlijke brok zit vol met hoogwaardige lam en rijst en is daardoor geschikt voor honden met een gevoelige vacht, huid of darmen.

Zalm & Rijst deze geperste brok is rijk aan zalm en rijst en vermindert hierdoor de kans op allergische reacties.

Bekijk ons volledige assortiment (geperste) hondenbrokken en vers vlees (kvv) voor uw hond in onze webshop; www.specimal.nl