Naast de kennel hebben wij ook een (web)winkel gespecialiseerd in:

Gezonde en natuurlijke Hondenvoeding, Gedroogde snacks, Benches, Manden, Kussens, Puppy rennen

voordelig en online kopen

https://www.specimal.nl


Omdat een nieuwe pup aanschaffen vaak veel extra kosten met zich mee brengt krijgen en houden alle puppy kopers extra korting op alle producten in onze webshop.

U kunt alle benodigdheden gemakkelijk en extra voordelig bij ons bestellen!

Hondenbench

Zoals u kunt zien hebben wij vele soorten hondenbenches in ons assortiment. Zo heeft u de keuze uit een zwarte bench of een verzinkte bench, deze zijn beide van metaal. Daarnaast hebben we ook nog de Premium Excellent benches. Het traliewerk van deze hondenbench is een stukje dikker dan van de normale benches. Wanneer u dus een hond heeft die extreem groot en/of sterk en graag dingen vernield dan is een wat zwaardere bench zeer zeker aan te raden. Wanneer ook de Premium Excellent bench niet voldoet kiest u voor de Bench Strong.


Tot slot bieden wij u ruime keuze nylon benches in diverse kleuren en afmetingen. Nylon benches worden veel gebruikt door fokkers en hondenliefhebbers die veel shows en tentoonstellingen bezoeken. Ze zijn in een handomdraai in te klappen en handig te vervoeren aangezien de nylon bench een stuk lichter is dan een metalen bench

Alle benches kunt u hier terug vinden: https://www.specimal.nl/benches/


Ruime keuze Prachtige Hondenkussens van A-Kwaliteit

Voor een sterk en comfortabel Hondenkussen bent u bij Specimal.nl op het juiste adres! Met een zeer ruim assortiment Goedkope Hondenkussens zit er ongetwijfeld een geschikt lig kussen bij voor uw hond(en)! Ook voor zeer grote rassen zoals de Cane Corso, Mastiff en de Deense Dog hebben wij een geschikt hondenkussen of geschikte hondenmand!


We bieden u de keuze uit Nylon Hondenkussens, Hondenkussens van Canvas en mooie hondenkussens van andere luxe stoffen zoals koe print of giraffe print.

Beste & goedkoopste Hondenmanden. Typen: Hondenmand rond, Hondenmand vierkant, Hondenmand ovaal, Hondenmand rechthoekig. Vergelijk & bespaar!

Ondanks de maattabel die staat afgebeeld bij alle hondenkussens kan het toch zijn dat u nog twijfelt of je wel het juiste ligkussen uitkiest.

Houdt u toch liever van wat meer luxe voor uw hond? Kijk dan eens bij onze prachtige Hondenbanken!


Bekijk het volledige assortiment manden & kussens in de webshop: 

https://www.specimal.nl/manden-kussens/


100% Natuurlijke Hondensnacks | Ruim assortiment

Hondensnacks zijn een lekkere toevoeging aan de normale voeding van uw hond. Als beloning of lekker als tussendoortje. Bij ons vindt u de perfecte snack voor iedere situatie. Klik op de afbeelding om het volledige en voordelige assortiment gedroogde honden snacks te bekijken in de webshop! 

https://www.specimal.nl/snacks/