Samen eigenaar van een hond ...


Wij zijn momenteel opzoek naar een gastgezin voor


Wij hebben Itziar geïmporteerd uit het buitenland en het is de bedoeling dat hij in de toekomst een aantal dekkingen binnen en buiten de kennel zal gaan verrichten. 
Hij zit hier buiten in een ruime kennel met grote uitloopren (30m2) Kan nog prima aangeleerd worden om in huis te leven gezien zijn leeftijd en vermogen om te leren. Gaat goed met andere honden, hier loopt hij mee in de roedel met reuen en teven in verschillende leeftijden. 
Ook met de pups uit ons laatste nestje is hij goed gesocialiseerd. Itziar is opgegroeid met kinderen! 

Ik ben opzoek naar iemand die graag aan de slag wil gaan met deze hond, helaas heb ik momenteel niet voldoende de tijd, om die reden ben ik dan ook opzoek naar een fijn gastgezin voor deze knappe jongen!

Bij interesse kan er vrijblijvend contact opgenomen worden.


Wij hebben besloten om soms met gastgezinnen te gaan werken, zelf willen we de honden graag zoveel mogelijk in huis houden en alle aandacht kunnen geven. Wij vormen samen met onze honden een (h)echte roedel. 

Onze honden horen bij ons en worden ook echt als gezinslid benadert. Logisch dat wij geen onbeperkt aantal honden in huis kunnen nemen. Vandaar dat ook dat wij de optie hebben om te werken met gastgezinnen.  

Door het gebruik van gastgezinnen kan dit het beste worden gedaan, en zal Valle Del Futuro een huiselijke fokker blijven. De hond komt dan bij U wonen, u betaald niets voor de aanschaf van de hond.

Omdat wij regelmatig opzoek zijn naar een gastgezin kunt u zich wel altijd op de geïnteresseerden lijst laten plaatsen. Bij interesse of wanneer u graag meer informatie wilt mag u altijd vrijblijvend contact opnemen!


Waarom een gastgezin?

Wij hebben besloten om soms met gastgezinnen te gaan werken, zelf willen we de honden graag zoveel mogelijk in huis houden en alle aandacht kunnen geven. Wij vormen samen met onze honden een (h)echte roedel.

Onze honden horen bij ons en worden ook echt als gezinslid benadert. Logisch dat wij geen onbeperkt aantal honden in huis kunnen nemen. 

Door het gebruik van gastgezinnen kan dit het beste worden gedaan, en zal Valle Del Futuro een huiselijke fokker blijven. De hond komt dan bij U wonen, u betaald niets voor de aanschaf van de hond.

Wij fokken in huiselijke kring en alle puppy's zijn dan ook gewend om "in huis en onder de mensen" hun eerste ervaringen op te doen.
Omdat wij het ras de Cane Corso Italiano op de langere termijn op een serieuze manier voort willen zetten en daarbij nieuwe lijnen nodig hebben, kunnen wij niet zonder gastgezinnen welke met de juiste intenties onze honden, welke uiteindelijk hun eigen hond zal worden, opvoeden.


Het is de bedoeling dat deze hond gewoon bij u in het gezin blijft, met uitzondering van de periode dat ze haar nestje moet krijgen of een dekking moet verrichten. De hond leeft dus zijn hele leven bij het gastgezin.

Als gastgezin krijgt u een hond als uw huishond zonder betaling omdat de hond eigendom blijft van Valle Del Futuro voor de periode dat er nestjes worden voortgebracht. 

Uiteraard valt hier nog veel meer over te vertellen en te regelen, maar dat bespreken wij graag met u in een persoonlijk gesprek.

Het allerbelangrijkste vinden wij het hebben van een zogenaamde "klik" met u als gastgezin zodat wij zeker weten dat onze honden een goed tehuis krijgen waarin zij liefdevol mogen opgroeien om later zonder kosten in uw eigendom over te gaan.


Bij interesse of wanneer u graag meer informatie wilt mag u altijd vrijblijvend contact opnemen!


Valle Del Futuro Donna Imma woont in een gastgezin.