Samen eigenaar van een hond....


Momenteel zijn wij niet opzoek naar een gastgezin.

Wij hebben besloten om soms met gastgezinnen te gaan werken, zelf willen we de honden graag zoveel mogelijk in huis houden en alle aandacht kunnen geven. Wij vormen samen met onze honden een (h)echte roedel. Onze honden horen bij ons en worden ook echt als gezinslid benadert. Logisch dat wij geen onbeperkt aantal honden in huis kunnen nemen. Vandaar dat ook dat wij de optie hebben om te werken met gastgezinnen.  

Door het gebruik van gastgezinnen kan dit het beste worden gedaan, en zal Valle Del Futuro een huiselijke fokker blijven. De hond komt dan bij U wonen, u betaald niets voor de aanschaf van de hond.

Waarom een gastgezin?

Wij fokken in huiselijke kring en alle puppy's zijn dan ook gewend om "in huis en onder de mensen" hun eerste ervaringen op te doen.
Omdat wij het ras de Cane Corso Italiano op de langere termijn op een serieuze manier voort willen zetten en daarbij nieuwe lijnen nodig hebben, kunnen wij niet zonder gastgezinnen welke met de juiste intenties onze honden, welke uiteindelijk hun eigen hond zal worden, opvoeden.


Het is de bedoeling dat deze hond gewoon bij u in het gezin blijft, met uitzondering van de periode dat ze haar nestje moet krijgen of een dekking moet verrichten. De hond leeft dus zijn hele leven bij het gastgezin.

Als gastgezin krijgt u een hond als uw huishond zonder betaling omdat de hond eigendom blijft van Valle Del Futuro voor de periode dat er nestjes worden voortgebracht.Uiteraard valt hier nog veel meer over te vertellen en te regelen, maar dat bespreken wij graag met u in een persoonlijk gesprek.

Het allerbelangrijkste vinden wij het hebben van een zogenaamde "klik" met u als gastgezin zodat wij zeker weten dat onze honden een goed tehuis krijgen waarin zij liefdevol mogen opgroeien om later zonder kosten in uw eigendom over te gaan.


Bij interesse of wanneer u graag meer informatie wilt
Graag telefonisch contact opnemen! 0684906801


Valle Del Futuro Donna Imma 7 weken op de foto.


                                 Waarom een gastgezin?

Wij fokken in huiselijke kring en alle puppy's zijn dan ook gewend om "in huis en onder de mensen" hun eerste ervaringen op te doen.

Omdat wij het ras de Cane Corso Italiano op de langere termijn op een serieuze manier voort willen zetten en daarbij nieuwe lijnen nodig hebben, kunnen wij niet zonder gastgezinnen welke met de juiste intenties onze honden, welke uiteindelijk hun eigen hond zal worden, opvoeden. Het is de bedoeling dat deze hond gewoon bij u in het gezin blijft, met uitzondering van de periode dat ze haar nestje moet krijgen of een dekking moet verichten. De hond leeft dus zijn hele leven bij het gastgezin.

Als gastgezin krijgt u een hond als uw huishond zonder betaling omdat de hond eigendom blijft van Valle Del Futuro voor de periode dat er nestjes worden voortgebracht. Valle Del Futuro selecteert de pup voor u als gastgezin. Het voordeel van deze procedure is dat u met aanzienlijk kortere wachttijden te maken heeft, dan wanneer u zich plaats op de wachtlijst voor een pup. Uiteraard start u als gastgezin wel altijd met een puppy. Het gastgezin woont bij voorkeur in het Zuiden van Nederland. Dit biedt de mogelijkheid om elkaar en de honden regelmatig te ontmoeten. Dit is echter geen dringende eis. Het is de wel de bedoeling dat de honden welke in het gastgezin verblijven, bekend zijn en blijven met de roedel van Valle Del Futuro. U zult dus regelmatig met hond bij ons langs dienen te komen. Bent u bereid om verder te reizen is een grotere afstand ook een optie.


De normale kosten, zoals voer en goede dierenartszorg, komen voor rekening van het gastgezin net alsof het uw eigen hond is. Als er kosten gemaakt worden m.b.t. het fokken, dan zijn deze uiteraard voor ons.


Teef:

Het teefje zal haar nestjes, als ze op de juiste leeftijd is, bij ons bij Valle Del Futuro krijgen. Het aantal voort te brengen nestjes zal in onderling overleg bepaald worden, met een maximum van vier nestjes.

Dat betekent dat de teef rondom de bevalling ongeveer 8 weken bij ons verblijft. Daarnaast zal zij af en toe een dagje en/of een nachtje bij ons logeren om bekend te blijven met de roedel zodat zij zich op haar gemak zal voelen wanneer ze een van haar nestjes zal krijgen.

Ook tijdens de kraamtijd en de bevalling bent u als verzorger resp. toekomstig eigenaar uiteraard van harte welkom om haar als moeder met de puppy's te bezoeken. 


Reu:

Een reu zal de eerste vijf jaren van zijn leven beschikbaar blijven als dek reu voor Valle Del Futuro.

En bij geschiktheid dekkingen doen binnen de kennel maar ook hierbuiten.

Dekkingen worden uitsluitend door ons toegezegd en gedaan.

Over het algemeen komt de teef naar de reu toe. Maar het kan ook zo zijn dat wij de reu enkele dagen

bij ons thuis de dekkingen laten verrichten. Ook hiervoor geldt, dat alle inkomsten voor ons als fokker zijn.

U ontvangt een onkosten vergoeding.


Uiteraard valt hier nog veel meer over te vertellen en te regelen, maar dat bespreken wij graag met u in een persoonlijk gesprek.

Het allerbelangrijkste vinden wij het hebben van een zogenaamde "klik" met u als gastgezin zodat wij zeker weten dat onze honden een goed tehuis krijgen waarin zij liefdevol mogen opgroeien om later zonder kosten in uw eigendom over te gaan.


Wilt u graag meer informatie?

Neemt u dan contact met ons op.