Cane Corso Puppy Pagina

Wij hebben momenteel geen Cane Corso pups beschikbaar!

Bent u opzoek naar een Cane Corso Puppy? 

Bekijk op deze pagina de beschikbaarheid en planning.Planning 2022/2023

U kunt zich inschrijven op de Puppy belangstellenden lijst voor onderstaande combinaties.

Een plek op de lijst voor een Puppy is pas definitief na kennismaking en aanbetaling.

Houdt er rekening mee dat wanneer er in onze kennel Cane corso pups geboren worden deze bijna altijd allemaal al gereserveerd zijn, vooraf inschrijven voorkomt teleurstellingen!

Wij reserveren alleen op geslacht en niet op kleur!Winter 2022/2023 

Inschrijving: open 


Dit zal onze eerste combinatie worden in onze 2.0 variant van het fokken!

Wij kijken onwijs uit naar de pups uit deze combinatie.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij op de wachtlijst!Planning 2023

Ook voor 2023 staan er weer een aantal combinaties op onze planning. 
Een aantal daarvan zullen in samenwerking zijn met andere kennels. 
Deze honden zullen niet de onze kennel naam dragen!Valle Del Futuro Elektra

Itziar Di Casa pretorian


Valle Del Futuro Donna Imma

x

?THERE IS NO PSYCHIATRIST IN THE WORLD

LIKE A PUPPY LICKING YOUR FACE. 


Gastgezin gezocht!

Wij zijn opzoek naar een fijn gastgezin voor Valle Del Futuro Endymion

Bij voorkeur woonachtig in de regio Zuid-Limburg. Voor meer informatie over het worden van een gastgezin kijk hier!Wij verbazen ons regelmatig over de pups die te koop staan op verkoop sites zoals marktplaats. Deze pups (vaak zonder stamboom) worden heden ten dage aangeboden voor bedragen tussen de 1.200,- en 1.600,- euro (lees goed: ZONDER STAMBOOM). De ouderdieren zijn zelden getest op HD en ED of andere gebreken en zijn geenszins ras typische cane corso's te noemen. Het is jammer dat het ras typische van de Cane Corso op deze manier verloren gaat. Een goede fokker zal zijn best doen een gezonde, ras typische Cane Corso puppy te fokken.

Hoe gaan wij te werk ?!

U bent van harte welkom om vooraf kennis te komen maken.

Wij werken alleen op afspraak. Na het maken van een afspraak bent u welkom om te komen kijken naar onze pups en volwassen honden. Wanneer u van tevoren bij een ander bent gaan kijken naar pups bent u even niet welkom bij ons op het moment dat hier pups aanwezig zijn. Dan komt u op een dag dat u niet in contact geweest bent met andere pups.

Wij besteden veel aandacht en zorg aan onze pups. Jonge pups zijn gevoelig voor nieuwe dingen. Ze zijn netjes gevaccineerd maar dat is geen garantie dat de pups tegen alles beschermd zullen zijn. Het laatste wat we willen is dat onze pups iets van u meekrijgen wat u bij een andere hondenkennel of hondenhandelaar heeft opgepikt.

U bent natuurlijk vrij om ook andere kennels te bezoeken maar wij hanteren een wacht tijd van ongeveer een week voordat u bij ons welkom bent als u een andere kennel heeft bezocht. Dit in verband met insleep van ziekte!


Bij het maken van de combinatie van de ouderdieren kijken we niet alleen naar het uiterlijk, maar zeker ook naar karakter, gezondheid, inteelt % en de voorouders (lijn) waaruit beide ouder dieren komen.  Alle combinaties zijn vooraf goed doordacht.

De ouderdieren zijn gecontroleerd door een specialist op diverse (erfelijke) aandoeningen. Wij laten onze eigen honden ingezet voor de fokkerij officieel (!) röntgenen bij Ani Cura in Eersel. En bij voorkeur door Maarten Kappen zelf.


Gezond en zelfverzekerd de wijde wereld in...

Na de geboorte van de jonge hondjes blijven de moeder en haar pups zo'n 8 a 9 weken bij elkaar.

Tijdens deze weken werken we, zoals gezegd, aan de socialisatie van de pups en start ook direct hun medische verzorging.

Ze worden 2 tot 3 maal ontwormt en de nageltjes worden meermaals geknipt. Vervolgens kijkt de dierenarts na 6 á 7 weken of ze helemaal gezond zijn en geeft ze de eerste inenting...

Omdat onze pups allemaal een stamboom hebben, komt de Raad van Beheer langs om de pups te chippen en een DNA-swap af te nemen.

Zodra de pups de leeftijd van 6 weken hebben bereikt zal de keuze dag bij ons gehouden worden en kan de keuze voor een specifieke pup gemaakt worden. Natuurlijk bent u van harte welkom om vooraf alvast op (puppy) bezoek te komen.


Gewapend met hun paspoort, chip en puppy-pakket zijn de jonge hondjes er na 8 a 9 weken helemaal klaar voor om met hun nieuwe baasjes gezond en wel de wijde wereld in te trekken. (wanneer u in het buitenland woont is het met 15 weken)  Onze pups gaan de hele wereld over van België tot de Filipijnen (Manilla).


Alle pups worden verkocht met FCI stamboom, paspoort, microchip, koop contract, entingen, ontworming, DNA profiel de pups worden volledig gesocialiseerd en groeien op in huiselijke kring.
De werpkist staat in de woonkamer zodat de pups alvast kunnen wennen aan bepaalde geluiden.
Ook zullen ze wanneer ze wat ouder zijn kennis maken met de rest van onze roedel, andere mensen en dieren etc..


Zoals u opzoek bent naar de beste fokker, zijn wij zijn natuurlijk altijd opzoek naar de beste baasjes voor onze honden, u zult dan ook eerst kennis met ons dienen te maken voordat u op de wacht lijst komt te staan.
Wanneer ons gevoel niet goed is om welke reden dan ook of wanneer wij van mening zijn dat het ras niet bij u past zullen wij u geen pup verkopen. U zult niet de eerste zijn die wij teleur moeten stellen.

De keuze voor een specifieke pup zullen wij altijd samen met u maken.

Wij zullen altijd met u mee denken en kijken welke pup qua karakter het beste bij u en uw levens stijl past.

Ook na de aankoop blijven wij altijd tot uw beschikking voor vragen en hulp!


Een plek op de belangstellende lijst is pas definitief na kennis making en aanbetaling.

Indien u de pups om welke reden dan ook zelf wilt annuleren vind er geen restitutie van de aanbetaling plaats.

Indien wij om welke reden dan ook de pups annuleren ontvangt u de aanbetaling terug.

Wij reserveren niet op kleur. 

Onze pups worden niet gecoupeerd, en wij kunnen u daar ook niet verder bij helpen!