Cane Corso Puppy Blog

 Via deze pagina zijn de Puppy Blogs van onze nesten terug te lezen.

Bij de vorige nestjes heb ik gemerkt dat de meeste mensen die op de lijst stonden voor een pup de behoefte hadden om op de hoogte te blijven van de vorderingen van moeder en aanstaande pups, helaas is het bijna niet te doen iedereen (dagelijks) persoonlijk te informeren daarom heb ik besloten om voortaan een BLOG bij te gaan houden.

Zo blijft iedereen die op de wachtlijst staat (en andere nieuwsgierigen) op de hoogte van dracht, geboorte en eerste weken van de pups. Er zullen alleen updates geplaatst worden die ik noemenswaardig vind, dus geen dagboek!

Klik op de titel om het volledige verslag te lezen.

Veel lees plezier!


Afgelopen Zondag hebben we een ontzettend gezellige puppy borrel en tevens keuze middag gehad. Ook de vader hond van de pups Paco was deze middag aanwezig om bewonderd te worden.

4 weken !

11-04-2019

De pups van Mhysa zijn nu inmiddels bijna 4 weken.

Puppy bezoeken

30-03-2019

Vanaf volgende week mogen de moeder en pups langzaam hun eerste bezoek ontvangen van voor de moeder hond vreemde mensen. Iedereen die op de wachtlijst staat heeft inmiddels een datum afgesproken om op puppy bezoek te komen. De afgelopen dagen zijn of komen eerst bekenden van de teef zodat ze een beetje kan wennen aan mensen om de werpkist heen. ...