Cane Corso Puppy Blog

 Via deze pagina zijn de Puppy Blogs van onze nesten terug te lezen.

Bij de vorige nestjes heb ik gemerkt dat de meeste mensen die op de lijst stonden voor een pup de behoefte hadden om op de hoogte te blijven van de vorderingen van moeder en aanstaande pups, helaas is het bijna niet te doen iedereen (dagelijks) persoonlijk te informeren daarom heb ik besloten om voortaan een BLOG bij te gaan houden. 

Zo blijft iedereen die op de wachtlijst staat (en andere nieuwsgierigen) op de hoogte van dracht, geboorte en eerste weken van de pups. Er zullen alleen updates geplaatst worden die noemenswaardig zijn.

Klik op de titel om het volledige verslag te lezen.

Veel lees plezier & voor de puppy kopers veel voorpret! :)


Gisteren hebben we doorlopend de puppy keuze middag gehad. De hele middag kwamen de mensen aan de lopende band binnen. Erg druk maar ontzettend gezellig!

Gisteren zijn de pups gechipt door de Raad van Beheer. Ook is er meteen een DNA swap afgenomen bij alle pups, deze wordt vergeleken met het DNA (wat al bekend is) van beide ouders. Op deze manier wordt geverifieerd of Eric & Mhysa ook daadwerkelijk de ouders van de pups zijn. Zodra dit onderzoek afgerond is ontvang ik de stambomen...

Vanaf gisteren staat de bak met stro korrels weer in de werpkist hiermee gaan we de pups zindelijk maken.

Vandaag zijn de pups alweer 4 weken... Tijd om de wereld een stukje verder te gaan verkennen.. en aangezien het hier in Limburg heerlijk weer is laat de temperatuur het ook toe om de pups even naar buiten te doen. Meer foto's in het album op de puppy pagina!

De pups zijn inmiddels drie weken oud. En zullen binnenkort bekend gemaakt worden met vast voedsel in de vorm van Puppy mix KVV. (kant en klaar vers vlees) Dit is zeer fijn gemalen diepvriesvlees speciaal voor pups en jonge honden tot +/-12 maanden.

Inmiddels zijn de pups alweer ruim twee weken oud. En het zijn nu echt al mini hondjes.

Mhysa

14-02-2022

Super leuk natuurlijk een nestje pups, maar soms vergeten mensen dat het de teef is die eigenlijk al het werk