Valle Del Futuro ArcturiusRoepnaam: Thor

Geboorte datum: 14-12-2017

Land van herkomst: Nederland

Fokker: Rohan Geelhoed

Gast ouder: Ricardo van Driel

HD uitslag: HDA

ED uitslag: ED0


Ouders:

Rothorm Jy Dream Fire In My Body

( Castle Guard High Voltage x Rothorm Jy Dream Unica Franceska)

X

Umbra Della Valle Degli Orsi Ali

( Larro Della Valle Degli Orsi Ali x Yna Della Valle Deglli Orsi Ali)Arcturius is hier geboren en komt uit het eerst gefokte nest van Valle Del Futuro.

Het is een heerlijke hond die mij onwijs veel doet denken aan zijn moeder Mhysa, je kunt wel zeggen dat hij de mannelijke versie van zijn moeder is.


Ook bij hem wist ik net zoals zijn broer Angerfist al met een week of drie dat hij zou blijven. Natuurlijk is het onmogelijk om van ieder nest alles wat leuk en mooi is aan te houden.

Toevallig had ik een paar maanden daarvoor Ricardo leren kennen. Hij is klant en komt hier regelmatig vers vlees halen voor zijn hond.

Na wat overleg..twijfels..nog meer overleg hebben we in goed overleg besloten dat Arcturius bij Ricardo en zijn gezin zou gaan wonen en naar de naam Thor zal gaan luisteren.

Ook hun zijn gastgezin voor Valle Del Futuro zonder mensen als Ricardo en zijn gezin is het onmogelijk om als fokker alle honden de aandacht, zorg en liefde te geven die ze nodig hebben maar zeker ook verdienen!


Ook Arcturius (Thor) is net als zijn broer Angerfist inzetbaar als dekreu voor gepaste teven die officieel(!) geröntgend zijn op HD/ED en in bezit zijn van een stamboom. Voor meer informatie graag een mailtje.

Gezondheids uitslagen